Vitaliteit

Vitaliteit is een belangrijk onderwerp op deze website. Het gaat vooral over een gezonde levenshouding. Hoe blijf je zolang mogelijk vitaal en wat kan je daar zelf aan doen. Voeding is belangrijk, maar ik wil het ook hebben over kruiden en planten die heilzaam zijn en vaak in de vrije natuur te vinden zijn.

Ook edelstenen kunnen heel geneeskrachtig zijn, mits ze goed en voor de juiste aandoening gebruikt worden. Daar wil ik graag wat over vertellen. Al ben ik zelf nog erg zoekende op dat pad.

Verder zijn er omstandigheden die de vitaliteit verstoren, bij voorbeeld de straling (elektrosmog en magnetische straling) die hand over hand toeneemt in de huidige maatschappij. Denk aan storende GSM masten. Daar is veel over te ontdekken en dus ook te verbeteren, wanneer er klachten zijn die hier aan gerelateerd zijn.

En last but not least: wij beschikken allemaal over een waardevolle eigenschap. En dat is ons zelfgenezend vermogen. Het lijkt pure magie, maar het zijn natuurlijke vermogens waar iedereen over beschikt. Voorwaarde is wel dat je ervoor openstaat; dan gaat er en ongekende wereld voor je open. Hoe vind je nou de sleutel naar deze schat, dit vermogen?

gezondheid

.

voeding
heilzame kruiden

.

helende mineralen
leefomgeving

.

zelfgenezend vermogen