Wie ben ik?

Rally America

Ik ben in Zuid-Limburg opgegroeid als tweede in een gezin met vijf dochters. Officieel heet ik Anne-Noëlle, maar die naam ben ik in mijn jeugd al min of meer kwijtgeraakt. Ik luister nu naar Rally, een naam die ik te danken heb aan een woordspeling van toen. Dat voelt helemaal oké.
Ik ben getrouwd en moeder van één dochter en twee zoons en woon in het bosrijke Baarn.

Al vanaf mijn late tienerjaren word ik aangetrokken door de natuur, literatuur, filosofie en veel onderwerpen die de materiële wereld ontstijgen.
Inmiddels heb ik stapels boeken gelezen en opleidingen en cursussen gevolgd die dieper ingaan op mijn belangstelling. Mijn nieuwsgierigheid is hierdoor alleen maar verder geprikkeld.

Gevolgde opleidingen en cursussen:
Tuinarchitectuur
Ecotherapie (2 jaar bij Hans Andeweg)
Energetisch tuinontwerpen (bij Wim Lips, Nistelrode)
Radiësthesie, stralingsdeskundige (Academie voor Radiësthesie België)
Kruidengeneeskunde (via het Civas)
Helende werking van edelstenen (Den Bosch)
Verhalen / gedichten schrijven (via o.a. Geert Kimpen, Christine Pannebakker)
Nieuwe vreemde talen ontdekken (Spaans en sinds kort ook Russisch)
Filosofie (cursussen).

Ik realiseer me dat ik steeds meer belangstelling heb voor alles wat met subtiele (onzichtbare) energieën te maken heeft. En naarmate ik meer leer, zie ik dat er een steeds ontzagwekkender wereld te ontdekken valt.

Mijn nieuwsgierigheid blijft mij verder voortjagen op een pad van leren en ontdekken en ook van delen met (en leren van) anderen.
Dít is nu het geschikte moment om alles gebundeld samen te brengen via deze website, zodat ik dit pad samen met anderen, jullie, kan vervolgen. Daartoe nodig ik jullie van harte uit.
Het lijkt mij heerlijk om met gelijkgestemden, maar zeker ook met mensen met andere inzichten, ervaringen uit te wisselen. Ik heb nog wel wat koudwatervrees, maar dat kan mij er niet van weerhouden om in het diepe te springen en te laten gebeuren wat gebeuren gaat. Spannend!