Avontuur

Avontuur klinkt heel spannend, omdat het alle kanten uit kan gaan. Ik heb het dan over ongebaande paden, onverwachte inzichten en ervaringen. En dan kom je erachter dat er zoveel meer te ontdekken valt dan wat wij op school hebben geleerd.

Het is dan net of er een gordijn wordt opengetrokken waarachter zich een onbekende wereld bevindt.
Wat mij betreft zijn het ontdekken van onvermoede mogelijkheden, echte doorbraken geweest. Een proces dat niet altijd even voor de hand liggend was, maar uiteindelijk vaak uitmondde in juweeltjes van nieuwe inzichten.  Ik kon dan eigenlijk niet wachten om het te delen. Dat is ook een belangrijke reden waarom ik deze website begonnen ben.

Zo zijn er ook onverwachte invloeden van onzichtbare energieën om ons heen.
Dit leerde ik onder andere in mijn opleiding Ecotherapie bij ECOintention (dit is het waarnemen, interpreteren en verbeteren van (levens)energie in organisaties en natuurgebieden) en bij de Academie voor Radiësthesie (waarin je kennismaakt met een oeroude traditionele methode, die kathedraalbouwers eeuwen geleden al gebruikten om zo de precieze bouwplek te bepalen). Je kunt aardstralen en wateraders opzoeken door middel van radiësthesie  wanneer er zich fysieke problemen voordoen op specifieke plekken in huis. Voor het zoeken naar water in de grond kan je gebruik maken van dezelfde methode..
Er zijn tal van onderwerpen die buiten ons ‘normale’ wereldbeeld of waarnemingsvermogen liggen.

faits divers
filosofen